HVORDAN MAN FÅR ET HØREAPPARAT

FORMIDLING AF HØREAPPARATER

År 2000 vedtog Folketinget en lov om tilskud til høreapparater indkøbt i privat forretning. Det indebærer at der nu er to forskellige muligheder for at erhverve hjælpemiddel. Man kan vælge den offentlige høreklinik, eller man kan vælge at gøre brug af den private ordning og dermed få et offentligt tilskud som i øjeblikket udgør 4000 kr. for et  høreapparat. Ved to apparater udgør tilskuddet 6350 ialt. Er du medlem af Sygesikringen Danmark udbetales 1500 kr. pr. høreapparat for medlemmer af gruppe 1 og 2. Til medlemmer af gruppe 5 udbetales 750 kr. pr app.
Uanset hvad man vælger kræves en henvisning fra en speciallæge i Øre-Næse-Halssygdomme.

Sammen med fem andre nordjyske speciallæger er jeg medindehaver af
HØREAPPARATET ØRELÆGERNES HØRECENTER

Vi har adresse i stuen på Vesterbro nr: 63, lige ved GÅSEPIGEN og den ”gamle rutebilstation”. Herudover findes forretninger i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Hobro.
Der er ansat otte audiologiassistenter og to receptionister, som forestår høretest, information, vejledning, tilpasning og service i nært samarbejde med speciallægegruppen, således at ventetiden holdes på et absolut minimum, men med højeste faglige ekspertise i rådgivningen.
Er man mindre mobil, kan man bede om hjemmebesøg

Besøg www.hoereapparatet.dk eller klik på linket HØREAPPARATET under Nyttige Links.
 

Høreapparatet - Ørelægernes Hørecenter
Vesterbro 63, Aalborg

Tlf. 9811 3200


Retur til oversigt